Condiții generale

Condițiile generale definesc condiții de utilizare a site-ului casalavanda.com, denumit în continuare Site-ul, de către potențiali clienți sau vizitatori. Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termene si condiții. Toate prețurile afișate în acest site sunt exprimate în Lei. Site-ul este administrat de către S.C. Best Agro Solutions S.R.L., având sediu în Sfântu Gheorghe, str. Cânepei nr. 20, jud. Covasna și punct de lucru la Odorheiu Secuiesc, str. Victoriei nr. 43 jud. Harghita, înregistrat la ONRC Covasna nr. J14/216/2014, CUI 33623005, care își menține dreptul de a modifica structura Site-ului (imagini, design, alte date etc.). S.C. Best Agro Solutions S.R.L. stabilește singur regulamentul și perioada promoțiilor. Firma asumă răspunderea că valoarea comenzii plasate nu se vor modifica după confirmarea acesteia prin e-mail la adresa specificată de Dvs. la înregistrare.

Orice tentativă de acces neautorizat la Site vor fi aduse la cunoștința autorităților competente de stat. Orice conflict apărut de S.C. Best Agro Solutions S.R.L. și clienți încearcă să fie rezolvat pe cale amiabilă, iar în cazul în care acesta nu este posibil se aplica prevederile legale românești, iar soluționarea litigiilor sunt în competența instanțelor românești.

Forța majoră

S.C. BEST AGRO SOLUTIONS S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrarea comenzilor cumpărate în cazul apariției unei caz de forță majoră: incendii, explozii, inundații sau alte cazuri de forță majoră prevăzută de legislația română.

Livrare/returnare/modalități de transport

Transportul se face prin curierat rapid prin intermediul firmei Fun Courier. Costul transportului între 0-300 lei este de 22 lei, peste 300 lei transportul este GRATUIT! Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul României. Dvs. puteți urmări stadiul comenzi tale accesând site-ul curierului, cu nr. de AWB trimis în e-mailul de confirmare. La livrarea produsului aveți obligația de a verifica integritatea coletului. Dacă considerați ca coletul este deteriorat, desfăcut aveți obligația de a refuza primirea acestuia și Vă rugăm să ne aduceți la cunoștința noastră în cel mai scurt timp posibil.

Termen de livrare

Comanda va fi livrată în 24 de ore, dar cel mult 48 de ore (zile lucrătoare) pentru produsele aflate pe stoc. Pentru produsele neaflate pe stoc termenul de livrare va fi comunicat după primirea comenzii.

Programul de livrare a produselor

Livrarea se face de luni până vineri între orele 9-17.

Prețul și modalitatea de plată

Toate produsele vor fi facturate la prețurile în vigoare la data transmiterii comenzii. Casa Lavanda folosește 3 modalități de plată:

  • Plata ramburs în momentul primirii coletului
  • Plata la expediere prin transfer bancar
  • Plată prin Eu Plătesc, online

Retur

În cazul în care nu sunteți mulțumiți total de produsul cumpărat, aveți posibilitatea de a returna produsul în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fără a preciza motivele. Firma va returna contravaloarea comenzii în modul în care s-a efectuat plata sau va schimba produsul. Pentru a exercita dreptul de retur aveți obligația de a ne informa la adresa de e-mail best.agro.lavender@gmail.com sau la nr. de telefon: 0720 033 335, prin darea unei declarații în vederea renunțării, înainte de împlinirea perioadei de retragere. Declarațiile transmise după expirarea termenului mai sus menționat (14 zile calendaristice) nu vor fi luate în considerare.

Politica de confidențialitate. Securitatea datelor cu caracter personal

Datele personale vor fi stocate numai în scopul declarat al acestui Site. Informațiile completate vor fi folosite numai în scopul plasării comenzilor. În momentul înregistrării pe Site-ul casalavanda.com, prin crearea unui cont, Site-ul va prelucra datele cu caracter personal numai pentru a identificat o anumită persoană, pentru a putea plasa comanda. Casalavanda.com se obligă să nu face publice aceste date sau să nu vinde baza de date care se refer la datele personale ale clienților. Toate datele stocate sunt colectate conform prevederilor legale în vigoare în România. Pentru confidențialitatea si securitatea datelor, contul Dvs. este protejat de parolă. Datele Dvs. vor fi tratate în conformitate cu legislația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal.