Ulei de masaj cu lavandă Tihany

15.00 RON

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    
Categorii: Cosmetice

ULEI DE MASAJ CU LAVANDĂ TIHANY, 50 ml

Ingrediente: ulei de semințe de Helianthus annuus, ulei de Prunus amygdalus dulcis, Coco-Caprylate, Caprylic/capric triglycerides, scualan de măsline, tocoferol, ulei de Lavandula angustifolia, limonene*, linalol*,geraniol* | * Componentă naturală a uleiului esențial.

Ulei de masaj moale cu bogății naturale, cum ar fi uleiul de floarea soarelui, uleiul de migdale dulci și vitamina E, care protejează și regenerează pielea. Datorită ingredientelor speciale, acesta este absorbit rapid și lasă o senzație mătăsoasă. Uleiul esențial de lavandă Tihany de o puritate de 100% ajută la calmarea corpului și al sufletului în timpul masajului. Utilizare: masați pe piele, în special pe zonele uscate. Poate fi utilizat pentru masaj și pentru nou-născuți. A se păstra într-un loc răcoros și uscat! Atenție! În caz de sensibilitate la lavandă, produsul poate provoca alergii! Produs vegan. Fără testări pe animale. Fără paraben, PPG și ulei de palmier. Produs cosmetic natural premium preparat manual.


Made in EU

Producător: Lavender Tihany Kft 8237 Tihany, str. Major nr. 65


ULEI DE MASAJ CU LAVANDĂ TIHANY, 50 mlIngrediente: ulei de semințe de Helianthus annuus, ulei de Prunus amygdalus dulcis, Coco-Caprylate, Caprylic/capric triglycerides, scualan de măsline, tocoferol, ulei de Lavandula angustifolia, limonene*, linalol*,geraniol* | * Componentă naturală a uleiului esențial.Ulei de masaj moale cu bogății naturale, cum ar fi uleiul de floarea soarelui, uleiul de migdale dulci și vitamina E, care protejează și regenerează pielea. Datorită ingredientelor speciale, acesta este absorbit rapid și lasă o senzație mătăsoasă. Uleiul esențial de lavandă Tihany de o puritate de 100% ajută la calmarea corpului și al sufletului în timpul masajului. Utilizare: masați pe piele, în special pe zonele uscate. Poate fi utilizat pentru masaj și pentru nou-născuți. A se păstra într-un loc răcoros și uscat! Atenție! În caz de sensibilitate la lavandă, produsul poate provoca alergii! Produs vegan. Fără testări pe animale. Fără paraben, PPG și ulei de palmier. Produs cosmetic natural premium preparat manual.Made in EUProducător: Lavender Tihany Kft 8237 Tihany, str. Major nr. 65
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Change currency
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data