Șampon cu lavandă Tihany

25.00 RON

Adaugă la favorite    
Categorii: Cosmetice

ȘAMPON CU LAVANDĂ TIHANY, 100 ml

Ingrediente: apă, sodium coco-sulfate, tensidă de cocos, pantenol, scualan de măsline,ulei de Lavandula angustifolia, cofeină, alcool benzilic, acid dehidroacetic, acid lactic, limonen*, linalol*,geraniol* | * Componentă naturală a uleiului esențial.

Șamponul natural obținut din ingrediente pe bază de plante a fost îmbogățit cu ulei esențial de lavandă Tihany de o puritate de 100% și cafeină care întărește părul. Pantenolul oferă strălucire și sprijin părului, iar scualanul ajută la pieptănarea ușoară. Poate fi folosit pe scalp normal și păr gras. Utilizare: Săpunați produsul în mâini, apoi aplicați pe scalpul umed și masați pe toată lungimea a firelor de păr! A se agita înainte de utilizare! Lăsați timp de câteva minute (este important să nu clătiți imediat) și apoi spălați-vă cu apă călduță! A se păstra într-un loc răcoros și uscat! Atenție! În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apă. În caz de sensibilitate la lavandă, produsul poate provoca alergii! Produs vegan. Fără testări pe animale. Fără paraben, PPG și ulei de palmier. Produs cosmetic natural premium preparat manual.

Made in EU

Producător: Lavender Tihany Kft 8237 Tihany, str. Major nr. 65ȘAMPON CU LAVANDĂ TIHANY, 100 mlIngrediente: apă, sodium coco-sulfate, tensidă de cocos, pantenol, scualan de măsline,ulei de Lavandula angustifolia, cofeină, alcool benzilic, acid dehidroacetic, acid lactic, limonen*, linalol*,geraniol* | * Componentă naturală a uleiului esențial. Șamponul natural obținut din ingrediente pe bază de plante a fost îmbogățit cu ulei esențial de lavandă Tihany de o puritate de 100% și cafeină care întărește părul. Pantenolul oferă strălucire și sprijin părului, iar scualanul ajută la pieptănarea ușoară. Poate fi folosit pe scalp normal și păr gras. Utilizare: Săpunați produsul în mâini, apoi aplicați pe scalpul umed și masați pe toată lungimea a firelor de păr! A se agita înainte de utilizare! Lăsați timp de câteva minute (este important să nu clătiți imediat) și apoi spălați-vă cu apă călduță! A se păstra într-un loc răcoros și uscat! Atenție! În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apă. În caz de sensibilitate la lavandă, produsul poate provoca alergii! Produs vegan. Fără testări pe animale. Fără paraben, PPG și ulei de palmier. Produs cosmetic natural premium preparat manual. Made in EUProducător: Lavender Tihany Kft 8237 Tihany, str. Major nr. 65
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Change currency
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data