Loțiune de corp cu lavandă Tihany

55.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 7 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Produse complementare

  • Cremă de mâini cu lavandă Tihany
    Cremă de mâini cu lavandă Tihany

    28.00 RON
Categorii: Cosmetice

LOȚIUNE DE CORP CU LAVANDĂ TIHANY, 250 ml

Ingrediente: apă, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, ulei de Prunus amygdalus dulcis, unt de Butyrospermum parkii, ulei de Cocos nucifera, apă florală de Lavandula angustifolia, alcool cetilic, uree,ulei de Lavandula angustifolia, tocoferol, alcool benzilic, acid dehidroacetic, acid lactic, limonen*,linalol*, geraniol* | * Componentă naturală a uleiului esențial.

În special pentru pielea uscată, sensibilă. Crema emolientă cu absorbție ușoară are un efect hidratant datorită uleiului de migdale dulci, al untului de shea și al uleiului de nucă de cocos, iar uleiul esențial de lavandă Tihany și apa de lavandă calmează pielea. Utilizare: aplicați uniform pe corp, de două ori pe zi! A se păstra într-un loc răcoros și uscat! Atenție! În caz de sensibilitate la lavandă, produsul poate provoca alergii! Produs vegan. Fără testări pe animale. Fără paraben, PPG și ulei de palmier. Produs cosmetic natural premium preparat manual.


Made in EU

Producător: Lavender Tihany Kft 8237 Tihany, str. Major nr. 65


LOȚIUNE DE CORP CU LAVANDĂ TIHANY, 250 mlIngrediente: apă, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, ulei de Prunus amygdalus dulcis, unt de Butyrospermum parkii, ulei de Cocos nucifera, apă florală de Lavandula angustifolia, alcool cetilic, uree,ulei de Lavandula angustifolia, tocoferol, alcool benzilic, acid dehidroacetic, acid lactic, limonen*,linalol*, geraniol* | * Componentă naturală a uleiului esențial.În special pentru pielea uscată, sensibilă. Crema emolientă cu absorbție ușoară are un efect hidratant datorită uleiului de migdale dulci, al untului de shea și al uleiului de nucă de cocos, iar uleiul esențial de lavandă Tihany și apa de lavandă calmează pielea. Utilizare: aplicați uniform pe corp, de două ori pe zi! A se păstra într-un loc răcoros și uscat! Atenție! În caz de sensibilitate la lavandă, produsul poate provoca alergii! Produs vegan. Fără testări pe animale. Fără paraben, PPG și ulei de palmier. Produs cosmetic natural premium preparat manual.Made in EUProducător: Lavender Tihany Kft 8237 Tihany, str. Major nr. 65
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Change currency
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data