Gel de duș cu lavandă Tihany

42.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Produse complementare

  • Gel de duș cu lavandă Tihany
    Gel de duș cu lavandă Tihany

    25.00 RON
  • Șampon cu lavandă Tihany
    Șampon cu lavandă Tihany

    25.00 RON
Categorii: Cosmetice

GEL DE DUȘ CU LAVANDĂ TIHANY, 250 ml

Ingrediente: apă, bază lavantă blândă (Sodium cocoamphoacetate, Glyceryn, Lauryl glucoside,Sodium Cocoyl glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate), decil glucozidă, gumă Acacia senegal,gumă Xanthan, ulei de Lavandula angustifolia, pantenol, alcool benzilic, acid dehidroacetic, solubilizant(Caprylyl/Capryl Glucoside, apă, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate; acid citric, Polyglyceryl-6 Oleate, surfactină de sodiu), acid lactic, CI51319, limonen*, linalol*, geraniol* | *Componentă naturală a uleiului esențial.

Gelul nostru de duș mov din ingrediente naturale este realizat cu ulei de lavandă Tihany de o puritate de 100%, asigurând astfel experiența de baie perfectă pentru corp și suflet. Utilizare: împrăștiați o cantitate mică pe piele, formați spumă și apoi clătiți! A se păstra într-un loc răcoros și uscat! Atenție! În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apă. În caz de sensibilitate la lavandă, produsul poate provoca alergii! Produs vegan. Fără testări pe animale. Fără paraben, PPG și ulei de palmier. Produs cosmetic natural premium preparat manual.


Made in EU

Producător: Lavender Tihany Kft 8237 Tihany, str. Major nr. 65


GEL DE DUȘ CU LAVANDĂ TIHANY, 250 mlIngrediente: apă, bază lavantă blândă (Sodium cocoamphoacetate, Glyceryn, Lauryl glucoside,Sodium Cocoyl glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate), decil glucozidă, gumă Acacia senegal,gumă Xanthan, ulei de Lavandula angustifolia, pantenol, alcool benzilic, acid dehidroacetic, solubilizant(Caprylyl/Capryl Glucoside, apă, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate; acid citric, Polyglyceryl-6 Oleate, surfactină de sodiu), acid lactic, CI51319, limonen*, linalol*, geraniol* | *Componentă naturală a uleiului esențial.Gelul nostru de duș mov din ingrediente naturale este realizat cu ulei de lavandă Tihany de o puritate de 100%, asigurând astfel experiența de baie perfectă pentru corp și suflet. Utilizare: împrăștiați o cantitate mică pe piele, formați spumă și apoi clătiți! A se păstra într-un loc răcoros și uscat! Atenție! În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apă. În caz de sensibilitate la lavandă, produsul poate provoca alergii! Produs vegan. Fără testări pe animale. Fără paraben, PPG și ulei de palmier. Produs cosmetic natural premium preparat manual.Made in EUProducător: Lavender Tihany Kft 8237 Tihany, str. Major nr. 65
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Change currency
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data