Balsam de buze cu lavandă Tihany

17.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 8 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Produse complementare

  • Unt de shea cu lavandă Tihany
    Unt de shea cu lavandă Tihany

    24.00 RON
Categorii: Cosmetice

BALSAM DE BUZE CU LAVANDĂ TIHANY, 15 ml

Mirosul liniștitor al lavandei originale Tihany va fi alături de tine pe vreme nemiloasă! În timp ce îți calmează sufletul, uleiurile splendide ale balsamului de buze îți hrănesc intens buzele. Vitamina E antioxidantă și ceara de albine, cunoscute și din medicina antică, hidratează și o fac catifelată.

Ingrediente: ulei de cocos, ceară de albine, ulei de migdale dulci, vitamina E, ulei esențial de lavandă, limonen*, linalol*, geraniol* Componentă naturală a uleiului esențial.


Made in EU

Producător: Lavender Tihany Kft 8237 Tihany, str. Major nr. 65


BALSAM DE BUZE CU LAVANDĂ TIHANY, 15 mlMirosul liniștitor al lavandei originale Tihany va fi alături de tine pe vreme nemiloasă! În timp ce îți calmează sufletul, uleiurile splendide ale balsamului de buze îți hrănesc intens buzele. Vitamina E antioxidantă și ceara de albine, cunoscute și din medicina antică, hidratează și o fac catifelată.Ingrediente: ulei de cocos, ceară de albine, ulei de migdale dulci, vitamina E, ulei esențial de lavandă, limonen*, linalol*, geraniol* Componentă naturală a uleiului esențial.Made in EUProducător: Lavender Tihany Kft 8237 Tihany, str. Major nr. 65
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Change currency
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data